Om bloggen

Det här är Malin Cronas sminkblogg. Jag skrev tidigare en sminkblogg på DN.se, Sminkbloggen. Det här är inte samma blogg. Bara samma författare.

Jag bloggar också på Malins tankar.

Det går bra att mejla till mig.

3 kommentarer till Om bloggen

 1. Moa skriver:

  Hej Malin Crona! Snart krakelelerar min hud runt ögonen, så jag skulle bli jättejätteglad om du ville tipsa om någon bra kräm att smeta på?
  Sist men inte minst; tack för en mycket läsvärd blogg!

  • Malin skriver:

   Hej Moa! Två av mina favoriter när huden runt ögonen känns torr och ömtålig är Biotherms Age Fitness Eye Cream, med olivoljeextrakt, och Clarins Eye Contour Balm. Den som snarare letar efter något som stramar upp runt ögonen och gör att man känner sig piggare kan med fördel ta en tur till herravdelningen, de ögonkrämerna är oftast lite mer uppstramande. Lycka till!

 2. Sara skriver:

  Hej hej!

  Ända sedan jag hittade din blogg på DN.se vilket är min absoluta favorit-nyhetskälla blev jag alldeles lyrisk. Jag är en smink-junkie och har aldrig lyckats hitta en blogg med kvalitet, jag har letat i år och dagar. Idag skrev jag in ditt namn i Google och såg till min stora lycka att du har en ny blogg, det gjorde min dag! Gud vad kul att du skriver igen och kan dela med dig av dina erfarenheter kring det mest fantastiska som finns för en kvinna, smink. (Förutom kärlek, barn osv osv, du förstår)

  Vänlig hälsning,

  ett stort fan!
  Sara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s