Gelish – sju veckor senare

Hör du till dem som inte kan låta bli att pilla och riva när nagellacket börjar flagna?
Som tycker om att olja och fila och lacka och prova nya färger, helst så ofta som möjligt?

Eller vill du helst bara kunna strunta i dina naglar men ändå ha snygga, tåliga naglar som håller sig lika vällackade varje dag och kan tänka dig gå till salong någon gång i månaden för att slippa jobbet?

Efter mitt test av Gelish vet jag nu med säkerhet att jag hör till de förstnämnda.

Det är snyggt, det är skönt att slippa packa nagellacken när jag reser bort och det håller stilen gott och väl i de tre utlovade veckorna.
Men det blir ömtåligt när det är vått, som alla lack. I en båt är det ofta vått och behöver man leta efter något i en väska när man precis har badat så slits kanske en liten, liten bit av. Och om man då börjar pilla är man inte långt från en smärre nagelkatastrof.

Det är bara att konstatera – när det gäller naglar är jag alldeles för mycket ”kan själv!” för att stå ut med att vara beroende av att regelbundet gå till salong. Trots att det egentligen är så snyggt att jag önskar att jag hade hört till dem som gärna struntar i själva fixandet och pysslandet och grejandet.

Och ingen har någonsin lovat att det ska vara snyggt i sju veckor, men jag misstänker att ni gärna vill se bilder även över mitt förfall så, håll till godo, här är mina två mest opillade naglar. Överst vänstertummen, nederst höger pekfinger. De sista veckorna har det bildats små, små sprickor i lacket, men som sagt, det går på övertid och jag lackar ändå över utväxten så det känns lite väl petigt att klaga på det faktiskt.

Om Malin

Sminknörd, feminist, mamma och maka.
Det här inlägget postades i Nagellack. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Gelish – sju veckor senare

 1. JamenEssaDårå skriver:

  Alltså. Mina ögon förstår inte det de ser.
  En nagel har alltså vuxit så mycket att nageln ser ut så där..?! Eller har du pillat lös dem, och lagt dem löst för att visa?! Alltså. Jag vet att jag är korkad, men det där SER helt vrickat ut..?!

 2. Haha vad det ser ut 🙂 Pillade du loss lacket?

 3. honiblogg skriver:

  Jisses vad det sitter bra om det håller så länge! Utväxten är ju enorm!

 4. Ping: Yves Rocher Taupe | Sminkbloggen

 5. Sara skriver:

  Men Gud så viiiiidrigt. Hur kan du gå omkring sådär i veckor?????????

  • Malin skriver:

   Jag håller med om att det var ganska outhärdligt att vänta på att det växte ut 🙂 Men jag gillar verkligen att testa saker ordentligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s