Gråvädersdagar – som om ingenting har hänt

Det kan vara så att det värsta som kan hända en nagellacksnörd har hänt mig.

Jag har hittat det perfekta nagellacket.

Att det varit så tyst här ett tag beror på att jag lackat om mina naglar i samma nyans inte mindre än fyra gånger i rad. Till och med min man såg chockad ut när jag berättade det.

Men egentligen behöver jag inte något mer än OPI:s Stranger Tides.
Grönt utan att vara skrikigt, sobert utan att vara trist, matchar med det mesta och piggar upp även den tråkigaste outfit.

Men när jag nu äntligen börjat ge den där ingentingvädersfärgen en chans så tänkte jag försöka testa mig igenom dess kusiner också. Vi börjar här:

Isadora Beach Khaki är grått med en aning skiftning åt rosa. Mycket fint det också.

OPI Scull and Glossbones ur Pirates of the Carribean-kollektionen.
Grått. Varken mer eller mindre.

Om Malin

Sminknörd, feminist, mamma och maka.
Det här inlägget postades i Nagellack. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Gråvädersdagar – som om ingenting har hänt

 1. Lisa skriver:

  Malin!!!!! Läste din blogg i DN men när du slutade där så tappade jag bort dig, men idag gjorde jag en kraftansamling och letade lite bättre och fann din sminkblogg!! Hurra!! You just made my day!! Som jag saknat!! 🙂

 2. VeronicaV skriver:

  Instämmer verkligen med Lisa!! Men måste undra eftersom jag just lackat med Stranger Tides – hur i hela fridens namn fick du ditt så snyggt??? På mig ser det verkligen förskräckligt ut. Ojämnt och strimmigt. Tips mottages med tacksamhet – för det är ju sån snygg färg!
  /Veronica

  • Malin skriver:

   Jag har inte haft några som helst problem att få det fint, men har läst att andra haft samma problem som du. Jag har skakat flaskan ganska väl och målar snabbt och hellre tunt och flera lager än tjockt en gång. Lika fint varje gång hittills. Men det ser lite strimmigt ut i flaskan, det gör det.

   • VeronicaV skriver:

    Jag har försökt med tunna lager, men lacket är ganska tjockt och vill inte flyta ut. Det blir segt och torkar snabbt på ytan. Det blir till att försöka tunna ut det (men med vad???) eller köpa en ny flaska. Det blir ett försök till ikväll – hoppas att det går bättre.

   • Malin skriver:

    Konstigt… Men visst kan du tunna ut det, jag använder nagellacksförtunnare från OPI eller Seche Vite, det finns fler märken som har det också. Vissa lack är också helt enkelt väldigt svårlackade när det är varmt, då kan det bli så där.

 3. Teres skriver:

  Även jag har hittat dig igen – mycket nöjd med det, jag gillar verkligen din blogg! Och apropå Stranger tides så tycker jag att färgen blir lite mörk/ gulnad på mig efter någon dag, nåt du känner igen?

 4. Sara skriver:

  Skull and Glassbones är ljuvlig!!

 5. mikaelastenmark skriver:

  Oj vilket fint lack från Isadora! Var det länge sen du köpte det? 🙂

  • Malin skriver:

   Hej Mikaela! Ja, det var nästan tre år sedan faktiskt, vet inte om det finns att köpa längre. Men förra veckan köpte jag Isadoras nya gel-lack som ska funka utan UV-lampa och med vanlig remover, nyansen heter Iced Coffee och som påminner ganska mycket om Isadora-lacket i det här inlägget, bara något brunare. Har inte hunnit testa, men det ser lovande ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s