Baka, baka liten kaka – allt blir roligare i färg

Jag är inte särskilt huslig av mig. Det som inte finns i min hemkunskapsbok från högstadiet kommer troligen inte att tillagas i mitt kök (bortsett från de rätter som min mormor hann lära mig, som grönkålssoppa och nässelsoppa).

Två gånger om året bakas det i alla fall tårta i familjen Cronas kök. Och jag är ju så otroligt lättlurad att jag kan lura mig själv att tycka att det hela blir lite roligare.
En grön bunke och prickig slickepott och så är jag i gång.

För visst blir allt roligare i färg?Dagen till ära lyckades jag också rädda en hemsk grisskär lackning med några lager av Too Hot Pink to hold ‘em ur OPI:s sommarkollektion Texas collection. Det är ett jellylack och för de nybörjare som läser bloggen betyder det att det har konsistens som, ja, jelly.

Det innebär att ett lager blir ganska transparent och att det krävs många lager för att få till ett glasaktigt, geléaktigt djup och eftersom jag inte har det tålamodet passar jellylack bäst ovanpå några lager av ett annat lack för min del. Men somrigare lack får man leta efter!

OPI Too Hot Pink to hold ‘em, ovanpå ett grisskärt lack som jag helst vill förtränga för alltid.


En himla massa olika orange lack. Och överst ett lager OPI Y´All Come Back Ya Hear?

Hela Jellygänget ur OPI:s Texs collection. OPI Big Hair… Big Nails, Guy Meets Galveston, Too Hot Pink to hold ‘em, Y´All Come Back Ya Hear?

Jag matchade med ett härligt jellygloss ur Chanels sommarkollektion från förra året och det lite kaxiga läppstiftet ”Super”.

Gloss Fluo de Chanel i färgen POP och Chanel Rouge Allure i färgen Super.

Och så prickar så klart. Massor med prickar.

Moi. När gästerna gått hem…

Om Malin

Sminknörd, feminist, mamma och maka.
Det här inlägget postades i Allmänt, Läppstift, Nagellack. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Baka, baka liten kaka – allt blir roligare i färg

 1. mcsarcne skriver:

  Har jag sagt att jag tycker att det är ursnyggt med sån där eyeliner?

 2. Vad vacker du är!

  Vilka finfina grejjer du visar upp 🙂

 3. Sara skriver:

  Det passar dig jättebra. Fint. Läppfärgen var speciellt fin.

 4. Anki skriver:

  Vacker som en sommardag! Huj, så klyschigt det lät.. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s