Doll Pink – Isadora Trend Nails sommaren 2011

Jo, och så händer det faktiskt ibland att jag fastnar för ett lack som är – ja, typ rosa.
Doll Pink ur Isadoras vår/sommarkollektion 2011, Trend Nails, får mig att tänka på sjömansrandiga tröjor, ankelkorta marinblå chinos, kanske en liten scarf, och en sådan där liten hund som man har i en handväska. Preppy, propert och ganska långt från min vanliga stil. Men väldigt fint. Lacket innehåller skimmer, men det syns betydligt mer i flaskan än på naglarna, där ger det snarare djup åt ett annars ganska krämigt lack.

Jag har äntligen börjat komma överens med Isadoras breda pensel, men trots att jag av erfarenhet vet att ni i kommentarerna brukar skriva att ni tycker att Isadoras lack sitter bra så gör det inte det på mig. Jag börjar undra om jag gör något fel. Eller om det är mina naglar som helt enkelt inte känner för att vara så här städat ordentliga?

Med tanke på det höga milliliterpriset (69 kronor är ordinarie pris för 6 ml) så skulle åtminstone jag önska att det satt lite längre innan det började flagna. Men visst, det finns många andra roliga färger att hinna testa också. Glamour White har jag redan hunnit testa och tycker mycket om. Beach Khaki är jag också sugen på att hugga tag i. Och neonfärger kan ju faktiskt vara riktigt kul det också, i alla fall om man har lite fantasi. Jag blev själv väldigt sugen på att testa Carinas San Fransisco-lackning. När nu klackarna allt för sällan får nudda taket och guldstövlarna längtansfullt blickar mot mig från sin hylla i skåpet.

För är det någonting vi människor ständigt behöver påfyllning av så är det nya drömmar.

Isadora Wonder Nail nr 623, Doll Pink.

Och fler lack ur Isadoras vår/sommarkollektion, Trend Nails.

Isadora Wonder Nail nr 649, Glamour White, nr 623, Doll Pink, nr 716, Beach Khaki.

Isadora Wonder Nail nr 193, nr Pure Coral, 713, South Beach, nr 715, Pink Lemonade.

Om Malin

Sminknörd, feminist, mamma och maka.
Det här inlägget postades i Kollektioner, Nagellack. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Doll Pink – Isadora Trend Nails sommaren 2011

 1. Veronica skriver:

  Jag gillar det också även om det skär sig lite mot min hudton av någon märklig anledning. Pure Coral är nog det bästa sommarlacket annars.

 2. Ser fram emot att få se din San Fransisco-lackning 🙂

  Personligen tycker jag att de flesta lack från IsaDora sitter bra, men det kan ju bero på att jag använder ett topplack förstås. Har så klart även råkat ut för några lack från IsaDora som inte sitter så bra, och som är jobbiga att applicera, men i det stora hela tycker jag om deras lack väldigt mycket.

 3. Essa skriver:

  Alltså, dessa nagellack… #frustrationen
  bred pensel, brukar det inte vara lättare att få till en snygg yta med en bredare pensel? Jag får jämt ränder :/

 4. Ping: Gråvädersdagar – som om ingenting har hänt | Sminkbloggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s