Ett färgstarkt minne

Nu tror jag att ni får hjälpa mig. För just som jag målade de här två färgerna på mina naglar nuddade jag vid ett starkt, men flyktigt barndomsminne.

Depends metallicblå Cracked Effect nr 5002 över Mavalas Tangeringe, nr 147.

Blått och orange. Eller är det bara sjuttiotalet i största allmänhet som spökar här?

Om Malin

Sminknörd, feminist, mamma och maka.
Det här inlägget postades i Nagellack. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Ett färgstarkt minne

 1. Linnéa skriver:

  Pelefant? Smurfarna?
  Även om jag är för ung för given tidsperiod så kommer jag spontant att tänka på dem två…

 2. Veronica skriver:

  Jag kommer också ihåg något… var det inte nåt varumärke som var blått & orange? Jag samlade klistermärken då, och jag tror att det var något sånt. Var det inte någon bensinstations kedja? Jag får bara bokstäverna STP i skallen men de var i rött, vitt och blått. Väldigt irriterande. Nu kommer jag att fundera på det här hela dan.

 3. Nageldraken skriver:

  Jag får också obestämda associationer till barndomen, men kan inte komma på vad. Mycket frustrerande!

 4. TorpSara skriver:

  Bensinmacken Gulf?

  • Malin skriver:

   Du kan vara något på spåren! Fast jag vill minnas en liten plastskylt. I Lego. Kan det vara så att det här var före värdetransportrånens och Disney-samarbetenas tid och att Lego helt enkelt satsade på en annan sorts vardagsrealism på 70-talet?

 5. Mel E skriver:

  Parfymen Clandestine?

 6. Nostalgikern skriver:

  Televerket?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s