L´Oréal Lash Architect 4D

Det var länge sedan jag kände ett riktigt sug efter att köpa en vanlig, svart mascara.

Dels för att det finns så många roliga färger att leka med, dels för att en bra mascara bara ska göra sitt jobb för att lyfta fram den andra ögonmakeupen, varken mer eller mindre.

Men när L´Oréal lanserar en mascara med namnet ”Lash Architect 4D” så kan jag inte låta bli. Ja, det fåniga namnet är förstås en anledning, en annan är att den sägs kunna göra fyra saker samtidigt. Ge längd, volym, bygga upp (vad är skillnaden mot volym, någon?) och böja. Sagt och gjort. Den här lilla science fiction-silvriga tuben fick följa med hem.

Nu önskar jag nästan att jag hade kunnat börja dissa den med Star Wars-metaforer, men nix. Den gör faktiskt det den säger att den ska göra. Vavoom, lösögonfranseffekt. När jag står i badrummet och målar så känns det efter ett tag som om det är ögonfransar överallt.

Kolla själva:

Här har den fått sällskap av en av mina absoluta älsklingsskuggor, den något mer jordnära, men ändå alldeles lagom vardagsdramatiska Pumpkin, The Shadows,  från Håkansson:

Pumpkin, The Shadows, Håkansson.

Om Malin

Sminknörd, feminist, mamma och maka.
Det här inlägget postades i Mascara. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till L´Oréal Lash Architect 4D

 1. Carina skriver:

  Har också köpt den, men inte hunnit testa den ännu. Läste en annan recension och hon som skrev den gillade inte alls mascaran, men så är också inga ögonfransar exakt lik någon annans 🙂 Hoppas att jag också kommer att gilla mascaran.

 2. Fåfängan skriver:

  Den ser riktigt fin ut mascaran. Stod och drog lite i den häromdagen, men sen så blev det aldrig att jag köpte den.

 3. Anette skriver:

  Jag har köpt den – och gillar den inte alls! Jag har använt den i ca en månad (måste ju göra slut på den nu när jag väl har köpt den!). En jävla massa kladd bara, om du frågar mig. Vill du ha flugben till fransar – så visst. Men nej, det finns mycket bättre mascaror ute på marknaden!

 4. eva skriver:

  Jag fick min som gåva. Har använt den kanske 5 ggr och i går upptäckte jag att mina fransar gått av!!! Vet ej om det är mascaran. Har fler råkat ut för detta???

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s