Mint på läpparna – nytt från Lime Crime

Det är inte varje dag Lime Crime släpper nya färger. Därför måste jag säga att jag är lite till mig över de här tre nya vårfärgerna. För nej, jag har verkligen inte hittat det perfekta mintgröna läppstiftet än. För att inte tala om det gula. Om jag ska vara ärlig är den samlingen på tok för liten. Men det ska ändras på om en och en halv vecka då jag tänker klicka hem både Mint to be och New Yolk City. Coquette får följa med hem i bara farten.

Lime Crime Mint to be, Coquette och New Yolk City. Kollektionen kallas ”Pop Romance”.

Fram till dess firar jag in de ljusare dagarna med D´Lilac, som inte kan beskyllas för sin vardaglighet det heller. Å andra sidan, med tanken på den senaste veckans temperaturer är väl det här det närmaste en ”naturlig” läppfärg man kan komma just nu.

Lime Crime D´Lilac.

Om Malin

Sminknörd, feminist, mamma och maka.
Det här inlägget postades i Kollektioner, Läppstift. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Mint på läpparna – nytt från Lime Crime

 1. Anne skriver:

  Jag använder ju aldrig läppstift, men hur kul vore det inte att knata iväg till jobbet i mintgröna läppar? Älskar tanken!

 2. Fluff skriver:

  Ojoj, nu är du på Lime Crimes facebooksida!

 3. mcsarcne skriver:

  Sheisse?!

  Ajaaa. Lila är alltid bra. ALLTID. Men jag måste öva på mintgrönt och gult på läpparna, det måste jag.
  I ärlighetens namn måste jag öva på läppstift överhuvudtaget. Det rymmer ju direkt?! Jag använder i princip bara max factors tvåkomponentsepoxy. De har helt säkert varken lila, mintgrönt eller gult.

  • Malin skriver:

   Men det är bra! Tänkte på dig och körde en aprikos/korall-variant av just det i dag. Det sitter fortfarande, efter paella och spättekaka.

 4. mcsarcne skriver:

  Men varför är det bara de som har det? Jag menar, det är fiffigt, det fungerar och ok att det är rätt dyrt, men jag kan leva med det när det faktiskt SITTER KVAR en stund, för vanliga läppstift har jag snackat bort efter ingenstundalls och då ser det ju inte klokt ut…? (Eller ÄR det fler som har såna, bara jag som är grundligt obildad – igen?)

 5. Mcsarcne skriver:

  Jag kanske pratar för mycket helt enkelt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s