Mer om Les Perles de Chanel

Nej, jag kunde inte hålla mig. När det stod klart för mig att Chanels vårkollektion anlänt sminkdiskarna och att Black Pearl faktiskt inte liknar något annat svart lack jag har (bildbevis följer i nästa inlägg!) så hamnade följande saker i samlingen:

Black Pearl, Le Vernis Chanel nr 513. Ett grågrönsvart lack som ser bäst ut på lite håll.

Jag skulle överdriva om jag sa att det var lättlackat. Och underdriva om jag sa att det var snyggt. Det torkar snabbt och får en snygg finish. Och en så där härligt svårdefinierad färg.

Ombres Perlées de Chanel är en palett med fem skuggor i. Mer pigment än i Chanels vanliga skuggor, de går att blanda i all oändlighet.
Också här har den svartaste skuggan fått sällskap av grönt.

Rouge Coco i färgen 78, Peregrina.

När våren närmar sig är jag alltid på jakt efter det perfekta orange/korallfärgade/aprikos läppstiftet. Kanske, kanske kan Peregrina uppfylla mina förväntningar. Det fick sällskap av Rouge Allure Extrait de Gloss i färgen 52, Génie:

Rouge Allure Extrait de Gloss i färgen 52, Génie.

För det intressanta med smink är just det, att även om man har ett svart nagellack så finns det alltid ett i en nyans man inte sett tidigare. Även om samlingen med korallfärgade läppstift så sakteliga börjar konkurrera med den med röda stift så finns det alltid ett som känns mjukare på läpparna, sitter bättre.
Och jag tror faktiskt att jag gillar det. Att min leklåda aldrig blir riktigt full.

Om Malin

Sminknörd, feminist, mamma och maka.
Det här inlägget postades i Kollektioner, Läppstift, Nagellack. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Mer om Les Perles de Chanel

 1. Carina skriver:

  Har varit sugen på Ombres Perlées de Chanel ända sedans jag såg de första pressbilderna… vill ha!

 2. Kerstin skriver:

  Finfina grejer!

 3. Emma skriver:

  Paletten är urfin men jag köpte båda nagellacken det svarta och vita. Underbart!

 4. Emma skriver:

  Den vita var helt underbar, enkel att måla med och vacker färg.

 5. Ping: Fast mark under fötterna – Isadora Forest Groove | Sminkbloggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s