Tre timmars sömn på burk – ibland är det precis vad man behöver

”Gud vad du ser pigg och fräsch ut! Är allt bra?”

”Du skulle bara veta”, tänker jag. ”Hur det är på jobbet och med barnen. Att jag inte kan minnas när jag fick sova en hel natt. Eller göra en och samma sak sammanhängande. Eller göra någonting för mig själv, som att läsa en bok eller någonting, jag vill minnas att jag tyckte rätt mycket om att göra det?”

Det är vetenskaplig bevisat att sömn gör att andra tycker att vi ser snyggare ut.
Att man både känner sig snyggare och tycker att det mesta är lite vackrare när man sovit är väl ingen hemlighet.

Det borde inte den här heller vara:

Så ser den ut. Minst tre timmars sömn på tub. Dior Skin Flash Primer.

Diors Skin Flash Primer är en liten skruvtub med inbyggd pensel. Man sveper med den över ansiktet innan man tar på foundation och trots att jag själv har svårt att se det magiska resultatet har det aldrig slagit fel. Varje gång jag använt den har jag fått höra att jag ser så pigg ut. Den fixar till och med att trolla bort den värsta plufsigheten efter en riktig gråtkväll. Så att nästa dag kan börja om från början.
Ibland är det just vad som behövs.

Om Malin

Sminknörd, feminist, mamma och maka.
Det här inlägget postades i Älsklingar, Foundation/Primer. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Tre timmars sömn på burk – ibland är det precis vad man behöver

 1. Marika skriver:

  Nu blir man ju nyfiken… även om jag sover hyfsat gott (oftast) så ser mitt ansikte ut att behöva lite ”sömn på tub”. 😉

 2. Jackie_Daniels skriver:

  Min tillvaro är liknande den du beskriver och därför tänker jag absolut klämma på den här produkten nästa gång jag passerar en Diordisk. Tack för tipset!

 3. MarieV skriver:

  Åh Malin! Det är PRECIS sådana här tips du är bäst på!

 4. mcsarcne skriver:

  Shit? Du menar att det finns hopp??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s