China Glaze Zombie Zest – något att hänga i julgranen

Och så sticker vi emellan med någonting helt annat. China Glaze Zombie Zest som är ett i raden av mina gröna nördnagellack. Jag köpte det för att det såg ut att vara så fult att jag bara måste ha det. Och så visade det sig vara ett av de vackraste jag provat.

Det kräver minst tre lager för att bli riktigt täckande och tar därför lite väl lång tid på sig att torka. Men wow! I dagsljus ser det grönare ut, som i flaskan, i lampljus blir det mer brungrönt. Jag har svårt att slita ögonen från det. Och upptäckte till min stora glädje att det perfekt matchar både min kavaj (som ni kan se en glimt av) och mina älsklingsbyxor.

Och nu undrar jag, visst borde det här funka alldeles utmärkt som julaftonslack? Förra året gjorde jag så bra ifrån mig när grannens barn fick besök av jultomten. Jag hade tänkt på allt, skorna, byxorna, bort med glasögonen. De tittade på mig med stora ögon, till och med husets åttaåring var förförd.

Så. Lägger han märke till mina glittrig naglar. Och frågar: ”Varför har du så långa naglar?” Jag tycker att jag försöker finna mig: ”Men det är klart att jag har långa naglar, hur ska jag annars kunna hjälpa barnen att öppna paket?”
Han är ändå skeptisk. Tycker att han har sett det förut och accepterar inte riktigt så glittriga naglar hos jultomten.

Men granglittriga naglar kanske passerar bättre?
Eller så totalgarderar jag rentutav med handskar i år.

Om Malin

Sminknörd, feminist, mamma och maka.
Det här inlägget postades i Nagellack. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s