Isadora våren 2011 – Fanciful

Jag tillåter mig att börja drömma om våren redan nu. Jag har tjuvstartat lite med en titt på Chanels Les Perles de Chanel-kollektion, och nu tänker jag tipsa om Isadoras vårkollektion, som går under namnet Fanciful.

Vid en första anblick innehåller den inget nytt under solen, ljusblå ögonlock, rosa läppar.

Men i år lanseras också några riktigt smarta produkter med vårfärgerna.

Överst, ögonskuggor i färgerna Eye Focus 60, Lilac Dream, 61, Blue Sky, 62 Bon Mint. I mitten nagellacken Wonder Nail i färgerna 26, Blue Sky och 27 Bon Mint. Längst ner Glow Stick Blusher och Jelly Kiss läppstift.

Jag var på jakt efter det perfekta isblå nagellacket hela förra sommaren och tror faktiskt att Isadora kan ha prickat rätt. Det kommer också att finnas ett skimrigt rosa och ett skimrigt gult lack i vårkollektionen, alla lack har den vida borsten som jag vet att vissa älskar och andra hatar. Jag är lite mer flexibel och tycker att det funkar för vissa av lacken, det återstår att se.


Wonder Nail 53 Mellow Yellow och 23 Doll Pink.

Till kollektionen lanseras också ett transparent, ljusrosa rougestift som jag misstänker kommer att bli en av mina favoriter under tidig vår då huden fortfarande är vintertorr och blek och trivs bäst tillsammans med skira nyanser.

Men mina allra största favoriter är de nya läppstiften, Jelly Kiss:

Från vänster: Glow Stick Blusher i färgen 10, Rose Bud. Jelly Kiss från Isadora i färgerna 52, Rose Blush, 51, Bare Bliss, 53 Pink Parfait och 54 Lila Tulic. Lipgloss Bitch har redan hunnit prova dem alla, titta gärna på hennes fina swatches.

De är verkligen någonting mitt emellan läppstift och läppglans, lämnar efter sig en väldigt angenäm smak på läpparna och ger väldigt fin färg och lyster. Eftersom jag är barnsligt förtjust i praktiska detaljer så älskar jag att hylsan stängs med hjälp av magneter, ingen risk för kladd i sminkväskan av ett lock som glider upp. Och att det går att spegla sig i locket borde vara default för alla läppstift.

Vi får vänta ett par månader innan det går att lägga vantarna på hela kollektionen i butik.

Om Malin

Sminknörd, feminist, mamma och maka.
Det här inlägget postades i Ögonskuggor, Kollektioner, Läppstift, Nagellack. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Isadora våren 2011 – Fanciful

  1. Caroline skriver:

    Läppstiftshylsorna är jättesnygga men ingen av färgerna lockar just nu, kanske senare! Men som du säger, det isblå lacket är något jag också måste ha 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s