”Det snyggaste jag någonsin sett”

Egentligen var det här inte någon särskilt uttänkt manikyr alls. Jag var bara sugen på att starta veckan med att matcha mina nya, rosa strumpor med rätt nyans av blekrosa. Det fick bli nummer 198 ur Depends sommarkollektion.


Men när det suttit närmare en vecka blev jag sugen på något svart. Så jag kom på att jag inte har testat det svarta krackeleringslacket från Isadora, Black Tag. Och när jag senare var inne på Pub för att köpa en ny eyelinerpensel och tjejen i Mac-disken fascinerat tog tag i min hand och frågade: ”Hur har du gjort dina naglar? Det var nog det snyggaste jag någonsin sett.” så känner jag att jag kan ju inte undanhålla er detta. I närbild.


Jag har toppat det hela med ett lager glansigt överlack också, det matta krackeleringslacket kan vara hur charmigt som helst, men här fick det glänsa.

Som av en händelse upptäckte jag också att krackelereade graffittinaglar kan vara hur praktiskt som helst. Som exempelvis när man ska göra egentillverkade tomtar tillsammans med barnen. Lejongult, tomterött, granrött, silvervitt och klister syns knappt i mönstret.

Och så här fint blev det:

Om Malin

Sminknörd, feminist, mamma och maka.
Det här inlägget postades i Nagellack. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till ”Det snyggaste jag någonsin sett”

  1. Nageldraken skriver:

    Så kul att du har börjat blogga igen! Jag saknade sminkbloggen i DN när du slutade. Du har fått en Beautiful Blogger Award av mig!

  2. Ping: It’s all shattered | Sminkbloggen

  3. Monica Hansen skriver:

    Visst är det kul med komplimanger! Jättefint rosa depend:)

  4. Ping: Depend Cracked Effects – riktigt effektfullt | Sminkbloggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s