Let the Sunshine in

Nej, nu struntar vi i julnagellack ett tag tycker jag. När snön vräker ner utanför så väljer jag att plocka in solen i vardagsrummet med ett av mina allra påskigaste lack, China Glaze Lemon Fizz. Det är svårlackat, kräver minst tre lager och är svårt att få snyggt i kanterna. Men det spelar ingen roll.
Nu har jag tio pippigula solar som jag bär med mig vart jag än går.

Och snart, snart, det bästa av allt, det som värmer mitt hjärta mest. Det här:

Tack Lisa, för den fina bilden. Tack mina allra bästa vänner för att ni finns. Snart ses vi.

Om Malin

Sminknörd, feminist, mamma och maka.
Det här inlägget postades i Nagellack. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Let the Sunshine in

 1. Sara skriver:

  Hej
  Jag tycker det verkar skoj med lite längre ögonfransar och funderar på att prova någon ögonfransförlängande produkt. Jag vet att du provade några sådana på gamla sminkbloggen. Vilken rekomenderar du? Jag vågar nog inte använda den som kunde ge ett rött steck på ögonlocket eftersom jag är sådan som är känslig mot vissa produkter.

  • Malin skriver:

   Hej Sara! Tack för frågan, jag tänkte faktiskt skriva några rader om det på bloggen längre fram, men något du absolut kan tänka på är vilken ögonmakeupremover du använder. Det är viktigt att den inte sliter på fransarna. Shiseido ska ha en som dessutom ska hjälpa fransarna att växa bättre, har inte provat den någon längre period själv, men den är skonsam och tar bort sminket bra i alla fall.

 2. sminkjante skriver:

  Härligt med en solig färg i mörkret.

 3. Fru Uggla skriver:

  Oh. Förutom att jag börjar tappa greppet om Irl börjar jag även bli en frånvarande virituell vän. Såg den här bloggen först nu!
  Men ja, jag behöver ju inte veta ngt om smink. Jag blir ju föresedd med olika produkter ändå av en mkt produktig vän ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s