Tre guldkorn (och en gullunge)

Igår möttes vi så äntligen. Jag och guldfärgade Sunset Matte, silvriga Twilight Matte och svarta Midnight Matte. Alla tre ur Nubars Night Sky-kollektion. Det speciella med de här lacken är just, som namnet antyder, att de är matta. Gllittriga och matta på samma gång vilket ger en väldigt speciell yta på nageln.

Femåringen var inte sen att vilja prova. Och när han ändå var igång ville han så klart testa alla nagellack jag samlat på mig inför årets stundande jul. Och så ett ”knaprigt” lack på vänster långfinger. Det tog ett tag innan jag förstod vad han menade, tills jag kom på att han med stora ögon en gång studerat när jag lackade naglarna med Isadoras grafittilack.

Nubar Twilight Matte är det på vänster tumme, Midnight Matte är det på höger tumme, Sunset Matte fick sitta på höger pekfinger. Sedan är det lite av varje ur OPI:s Burlesque-kollektion och Orly Cosmic FX, ett bronsigt från Viva la Diva på vänster pekfinger, Isadoraexperimentet på vänster långfinger. Och så lite färg här och där som kom med hem på fingrarna från dagis. ”Fem glittriga små fingrar, på en liten glittrig hand…”

Och att Nubars matta lack torkar supersnabbt gör i alla fall inte en mamma till en mycket ivrig femåring det minsta ledsen.

Lite snyggare swatches där  man snarare ser hur lacken ser ut än hur roligt vi har när vi leker med färg hos familjen Crona hittar ni hos Scrangie.

Om Malin

Sminknörd, feminist, mamma och maka.
Det här inlägget postades i Nagellack. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Tre guldkorn (och en gullunge)

 1. Carina skriver:

  Hihi ser ut som min son… Han gillar att testa både parfym och smink här hemma, och han är ändå fyllda 6 år. Är man inne på Kicks så smiter han ofta iväg och hamnar vid några ögonskuggor. När man frågar vad han gjorde där säger han oftast: jag gjorde inget, samtidigt som blicken letar efter papper att torka bort sminket med 🙂

  • Malin skriver:

   Ja, det gäller att vara med på noterna när små nyfikna barn ger sig in i sminkbutiken. Fast i ärlighetens namn är frågan om det är han eller jag som kladdar mest 🙂

 2. Sara skriver:

  Jag tycker bilden visar den glädje som finns i att experimentera med smink och nagellack. Vad har du för nagellackfavoriter inför jul och nyår?

 3. Ping: Let the Sunshine in | Sminkbloggen

 4. Ping: Depend Cracked Effects – riktigt effektfullt | Sminkbloggen

 5. Ping: Ett sprucket löfte är också ett löfte | Sminkbloggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s