Saker som får mig att se rött

Mitt starkaste intryck från Fashion week by Berns höstvisningar i våras var Filippa K:s visning. Inte för de 30-talsinspirerade linjerna eller hattarna, utan för de rödkantade ögonen Anya De Tobon hade skapat.

Jag älskar dem!

Och häromdagen insåg jag att jag målar mina ögon röda alldeles för sällan, trots att det här är en av de vackraste looker jag vet. Och att jag gärna drar den ännu längre, ännu rödare.

Lime Crime Eye Dust, Siren.

Sagt och gjort, nu har jag beställt Lime Crimes röda eye dust Siren och hos Kicki snappade jag upp att YSL lagom till jul bjuder på en röd mascara:

Röd mascara är ingenting nytt, det är många år sedan Lancôme hade en röd mascara som höjdpunkten i sin vinterlook, men den gången fegade jag ur och köpte bara ett rött rouge.

Jag har ångrat det sedan dess. Men nu vet jag bättre. Och när nu en av mina absoluta favoritmascaror, YSL Faux Cils, lanseras i en spännande rödaktig nyans tänker jag definitivt inte fega ur. Det är sådant som allt för lång tid efteråt kan få mig att se rött.

Mascara Volume Effet Faux Cils Nr. 9, Crimson

Om Malin

Sminknörd, feminist, mamma och maka.
Det här inlägget postades i Ögonskuggor, Kollektioner, Mascara. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Saker som får mig att se rött

 1. Jackie_Daniels skriver:

  Skitsnygg makeup rent ut sagt! Jag gillar verkligen de skarpa linjerna, det gör att looken ser väldigt modern ut.

 2. Sara skriver:

  Jag tycker mascaran verkar spännande och skulle gärna se en bild med den på.

  • Malin skriver:

   Det ska vara den som används på lookbilden för YSL:s jul-look här ovanför, om du vill ha en liten, liten aning om hur den blir. När jag lagt vantarna på en (eller om tomten möjligen lägger en till mig i sin säck, jag vet att min älskling läser här ibland…) så ska jag naturligtvis också göra ett försök att ta en någorlunda rättvis bild på den på mina fransar.

 3. Sara skriver:

  Den ser fin ut på YSL bilden. Funderar på att testa en jag med.

 4. Ping: Depend Cracked Effects – riktigt effektfullt | Sminkbloggen

 5. Ping: Röda ögon – det var väl ingen konst? | Sminkbloggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s