Snowcrystal Light Taupe


Snowcrystal, Light Taupe #438. Inte helt olik Chanels Particulière, men ljusare.

Den här bilden har jag haft liggande i mobilen i några veckor. När ett nagellack ser ut så här på naglarna efter en vecka måste det dokumenteras på något sätt. Och nu känner jag att det också måste lämnas till eftervärlden att beskåda.

Inget extra, bara mitt vanliga under- och överlack.

Det här var mitt första möte med det svenska nagellacksmärket Snowcrystal. Jag har ingen erfarenhet av hur andra färger från samma märke sitter på (fast jag kände mig ju genast föranledd att införskaffa det militärgröna Military Green, apropå min senaste besatthet, så det ska så klart testas det också).

Med sitt pris på 69 kronor för 7,5 ml har jag svårt att kalla det billigt, men när man hittar en färg man gillar och den sitter som berget tycker jag att det kan vara värt ganska mycket.

Och jag är så klart lite nyfiken – vilka nagellack har ni haft som suttit så där som berget?

Om Malin

Sminknörd, feminist, mamma och maka.
Det här inlägget postades i Nagellack. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Snowcrystal Light Taupe

 1. Veronica skriver:

  Åh- Light taupe är ett av mina favoritlack hemma. Det satt faktiskt rätt så bra om jag minns rätt. Andra lack jag har testat som sitter bra är vissa Isadora lack och alla Eyekolack jag testat. Mina Butter London lack sitter också väldigt bra.

 2. Catharina skriver:

  Jag målade på a Oui bit of red från OPI när jag skulle till Frankrike i somras och efter en vecka var det fortfarande snyggt. Då tog jag bort det för jag ville ha något nytt.

 3. M skriver:

  Jättefin, den är nu beställd från hemsidan tillsammans med concrete grey och plum-färgen från vinterns kollektion!

 4. Magdalena skriver:

  Jag tycker H&M:s nagellack blivit riktigt bra! Billiga, enkla att måla med och håller länge. Sen är även Make Up Store en favorit, dom sitter riktigt bra.

 5. Darling skriver:

  Snowdrops håller utan tvekan på att bli mitt favoritmärke, inte bara för att de är lätta att måla med eller sitter längre än många andra, utan för att de släpper de snyggaste copykatterna på hypade prismonster som tex Chanels Le Vernis-lack. Den senaste Smokey Plum är en ripp off på Chanels Paradoxal (den taupe-lila med aning skimmer), för bara 70 spänn !!! 🙂

 6. Darling skriver:

  Menar självklart Snowcrystal – blandar jämt ihop 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s