Sunshine Blog Award – utan er vore dagarna grå

Bland de många som uppmärksammat att jag så smått börjat blogga igen finns Caroline som ligger bakom bloggen Style File och som har gett mig en Sunshine Award. Jag är stolt och glad och uppskattar dessutom varje tillfälle att få tipsa om några av mina favoritbloggar som förgyller min vardag och ger mig inspiration, både när jag har tid att blogga och under de perioder då jag mest njuter av allt det jobb ni lägger ned. Så – här är min lista. Först lite om själva utmärkelsen:


Reglerna för awarden är följande:
1.) Save the image above and post it on your blog.
2.) Share the love with 12 fellow bloggers.
3.) Link the nominees.
4.) Let the nominees know they have been given the award by commenting on their blog.
5.) Share the love and link the person(s) who gave you the award. (i bokstavsordning):

Fröken Rosa. ”Som att få kika in i någon annans badrumsskåp” skrev jag om bloggen när jag just hade hittat den. Och det är precis så. Alltid lika spännande att se vad som kommer härnäst. Långt ifrån förutsägbar, men alltid lika mysig att läsa.

Julia Skott. ”Pangbrud och skjutjärnsjournalist” står det i headern till Julias blogg. Egentligen behöver man inte säga mer. Bra blogg helt enkelt. Och drag/draksminkningarna och nördens kärlek gör det hela till en upplevelse jag inte vill vara utan.

Katta Kvack. Jo, vi var många som grät när Bjooti gick i graven. Men så länge Katarina bloggar så är åtminstone jag nöjd. För det var ju liksom det som gjorde att jag, som så många andra, älskade Bjooti. Katarinas röst. Här får vi höra den, i fler dimensioner dessutom. Så, det är i alla fall länge sedan jag torkade tårarna.

Kicki Norman. Ja, jag vet att Kicki är den enda på listan som jobbar med skönhetsjournalistik på heltid. Men jag tycker hon ska ha en award ändå. Jag började läsa hennes privata blogg för att jag tyckte att den var så arg. Och rolig. Precis så som Kicki är. Hennes passion för skönhetsjournalistiken gör att hon aldrig tröttnar på nya utmaningar och uppmaningar. Jag läser hennes blogg så frekvent att min webbläsare alltid föreslår den som mitt förstaval om jag så ska söka efter tvättmaskinsreparatör eller betala räkningar. Och vem vet, det kanske är just henne jag ska vända mig till, jag tror hon fixar det mesta!

Lackoholic. Lottas blogg har alltid hört till mina favoriter, genomarbetad, saklig, missar ingenting viktigt. Ett måste för nagellacksnördar.

Lipglossbitch. Det är inte för inte som Helenas sminkblogg är så populär. Alltid lika ärlig, alltid lika saklig. Det är också svårt att inte beundra uthålligheten. Sveriges äldsta skönhetsblogg imponerar och när jag inte hinner läsa mycket annat så läser jag alltid Helenas blogg. Jag är glad att du håller ut!

Maggie Make up addict. Oj, som jag gillar den här bloggen! Av flera anledningar. Men kanske allra, allra mest för att det var här jag introducerades till Lime Crimes blåa ”No she didn´t” första gången. På det här fina sättet.

Nailtastic. Anne och jag har pratat nagellack ihop i personalmatsalen, nu följer jag med största intresse hennes härliga blogg där kärleken för nagellack liskom spiller över på besökaren. Kommentarerna från pojkvännen är alltid fyndiga och ger det där lilla extra.

P´ssion. Namnet säger det mesta. Passion. Färg och glädje. Ger mersmak. Varje gång.

SaintBellasBeauty. Det här är en blogg som egentligen är lite farlig för mig. Eller åtminstone för min plånbok. Det kan vara bilderna, men också att vi har ganska lik smak. Det är inte så väldigt sällan jag hittar inspirationen till nästa shoppingrunda just här.

Sminkan. Här kan jag sitta en hel dag och bara njuta av fina bilder på nagellack. Det är ofta hit jag går när jag vill veta hur ett nagellack verkligen ser ut och hur det är innan jag handlar. Njutning för ögonen!

Vacker & Underbar. Karin, som också ligger bakom den roliga nagellacksprenumerationstjänsten (tjoho, veckans längsta ord?) Nailmail, har en blogg vars känsla jag tycker mycket om. Det är inte bara tjo och glam, utan lite eftertänksamt, lite långsammare. Där hela livet får plats. Så som vi människor oftast är. En människa som vill lite mer. Svår att inte tycka om.

Om Malin

Sminknörd, feminist, mamma och maka.
Det här inlägget postades i Bloggkärlek. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Sunshine Blog Award – utan er vore dagarna grå

 1. Kicki skriver:

  Jag är så glad att du är tillbaka!

 2. Tack! Vad glad jag blir 🙂
  Kul att du fortsätter med sminkbloggandet!

 3. Des skriver:

  Vad roligt att du har börjat blogga igen!

 4. Maggie skriver:

  Ah, tack for de fina orden! Det var verkligen solsken att fa lasa dina fina tankar om bloggen just idag. Tack igen! ❤

 5. Karin skriver:

  Tack så mycket!! Och vad kul att du är tillbaka!!!!!!!!

 6. Ping: Vacker & Underbar - Livet blir bättre när man vet var man ska » Sunshine Awards

 7. SaintBella skriver:

  Sötnos, tack! 😀

 8. Sminkan skriver:

  Tusen tack! Vilken härlig motivering! Tack, tack, tack! Värmde verkligen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s