Saker som gör mig glad del två

Jag hann knappt trycka på ”publicera” till ett inlägg om saker som gjort mig glad i veckan på  min blogg ”Malins tankar”, förrän jag upptäckte det här inlägget på Katarinas underbara blogg ”Katta Kvack”.
Gissa om jag blev glad över hennes vackra ord om mig!
Och veckan inleddes med att Lotta Lackoholic skrev ett fint välkomstinlägg till mig när jag insett att jag behöver ett litet, litet hörn där jag kan sminknörda någon gång emellanåt för att känna mig riktigt lycklig.
Det, och era snälla kommentarer, har så klart också gjort mig väldigt, väldigt glad i veckan.

Om Malin

Sminknörd, feminist, mamma och maka.
Det här inlägget postades i Bloggkärlek. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Saker som gör mig glad del två

  1. Sara skriver:

    Jag har saknat din blogg. Blev glad nu när jag hittat att du börjat blogga igen.

  2. MarieV skriver:

    Åh vad jag är att du bloggar igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s